Tanulj, fejlődj, profitálj a METU Digitális Marketing képzésén!

A METU Digitális marketing képzésén a hangsúly azon van, hogy tisztában legyél a lehetőségeiddel, és megtanulj rendszerben gondolkodni

Talán nincs is még egy ilyen állandóan változó, és pörgős szakma, mint a marketingesé. Minden területe tele van kihívásokkal, és állandóan változó trendekkel. Vannak olyan napok, amikor elégedetten hátra dőlünk egy kampányindítás után, majd másnap, a reggeli kávé közben tudatosul bennünk, hogy egy teljesen új, ráadásul jobb megoldás is létezik erre. Ilyenkor jön a dupla eszpresszó, a restart, és a tanulás…

 

Hogyan kerültem a METU-ra?

5 éve foglalkozom közösségi média marketinggel, álmomból felkeltve is tökéletesen képben vagyok a Facebook hirdetéskezelővel, és a legunalmasabb témákhoz kapcsolódóan is szép számmal hozom a konverziókat. Az elmúlt évek mind-mind hozzátettek valamit a tudásomhoz, és mindig egyre nagyobb szeletet akartam abból a bizonyos médiatortából. Szépen lassan szinte belesimult munkámba a tartalommarketing, a Google hirdetések, a SEO, a hírlevelek… Rengeteg tanulás, képzések, és kisebb vagyonok mentek el szakmai könyvekre.

METU digitális marketing képzés

A sok „apró” tudás viszont egyenes út a káosz felé. Bár külön-külön remekül tudtam ezeken a területeken teljesíteni, hiányzott a kapocs, ami rendszert visz a munkámba. A METU Digitális marketing képzésnél találkoztam először az „átfogó tudás” ígéretével.

 

Miért szeretnénk mindenhez IS érteni?

Az „átfogó tudás” nem azt jelenti, hogy másfél év alatt PRO marketingszakember leszel, és minden területen helyt állsz majd, senior-okat megszégyenítő határozottsággal. A széleskörű tájékozottság az, aminek köszönhetően magabiztosan kézben tarthatod a szálakat, és finoman össze is tudod hangolni őket. A marketing összességében mindig csapatmunka, de vannak olyan szakemberek, vagy cégvezetők, akik nem bízzák a véletlenre az összhangot.

 

5 fontos tulajdonság, amelynek fejlesztésében segítségedre lehet a METU Digitális marketing képzése:

  1. KREATIVITÁS – szerintem az egyik legjobb dolog, amikor feléled benned a kreativitás, és az alkotási vágy. Szeretnél valami újat, valami jobbat létrehozni… de valljuk be, a lehetőségek ismerete nélkül erre nem sok esély van. A képzésen rengeteg jó példát, és „hűha” ötletet fogsz hallani, amely segít a fantáziád beindításában.
  2. RUGALMAS GONDOLKODÁSMÓD – nem kell leragadnod a jól megszokott és klasszikus dolgoknál. A spontaneitás, és a rendszerben való gondolkodás olyan látásmódokat hozhat, amire nem is gondoltál eddig. Az egyetemen kiváló szakemberek válaszolnak a felmerülő kérdéseidre, és közhelyektől mentes megoldásokról tanulhatsz.
  3. SZÉLES LÁTÓKÖR – gondolkozz rendszerben, már az ötlet megszületésétől kezdve! A digitális marketing szak alapja a piac, a fogyasztók, a marketing eszközök megismerése, és természetesen a trendek ismerete. Betekintést nyerhetsz a klasszikus értékesítési modellek mellet a legfrissebb kutatások eredményeibe is.
  4. EMPATIKUS KÉSZSÉG – a marketinges szakma alapja az empátia. A képzés során megismerheted a piackutatás fontosságát, és megtanulod tűpontosan felépíteni a potenciális célközönségedet is rengeteg hasznos példán keresztül.
  5. NAPRAKÉSZ TUDÁS – nem utolsó szempont, hogy az állandóan változó jogszabályokat, új eszközöket, szakmai anyagokat megnyugtató első kézből tudni, és szinte azonnal hasznosítani. Itt mindig van idő kérdezni, és beszélgetni, rengeteg újdonságról hallottunk az előadóktól, de a diáktársaktól is.

 

Soha nem tudhatsz mindent…

A tanulásnak soha nem lesz vége, mindig jönni fognak az újabb kihívások, és egyre több területen kell képben lenned. A METU Digitális marketing képzése ezért lesz mindig aktuális, mert nem egy röghöz kötött tananyagra épül. Nincsenek jó és rossz megoldások, a hangsúly azon van, hogy pontosan tisztában legyél a lehetőségekkel, és tudd őket rendszerben, céljaidnak megfelelően használni!

 

A digitális marketing területén még viszonylag kevés a szakember, pedig egyre nagyobb az igény rájuk. Sajnos napról napra több az önjelölt marketing specialista, ezért kitűnni csak megfelelő végzettséggel, és természetesen magasszintű tudással lehet.

 

Lehet, hogy pont ezt keresed – erre számíthatsz

A képzést követően magabiztosan átlátod majd a marketing különböző területeit, és képes leszel komplett kampányok tervezésében és kivitelezésében szakmai szemmel is részt venni. Otthonosan mozogsz majd az online- és offline világban is, és minden ehhez kapcsolódó területre is rálátsz majd. A marketing mindennel összefüggésben van, és ezt gyakorlatias alapon te is megtapasztalod majd: közgazdaságtan, matematika, pszichológia, szociológia, viselkedéstudomány és menedzsment. Az ehhez kapcsolódó tárgyak valóban azonnal használható tudással lesznek segítségedre karriered során!

 

Kiknek ajánlom a METU Digitális Marketing képzését?

  • Cégvezetőknek, akik szeretik pontosan átlátni a lehetőségeket, és magabiztos döntésekkel szeretnének irányítani a marketing területén is.
  • Alkalmazottaknak, akik szeretnének szakmájukban fejlődni, és egy magasabb pozíciót betölteni, vagy marketing csapatot felügyelni
  • Marketing területen dolgozó szakembereknek, szabadúszóknak, akiknek fontos a széles látókör, és a stratégiában való gondolkodás
  • Marketing vénával megáldott, de bizonytalan személyiségeknek, mert a képzés után garantáltan lesz kedvenc területük

 

További információkat találsz az Executive MBA Digitális Marketing képzésről a METU honlapján, vagy olvasd el Csaba bejegyzését a marketingtitkok blogon!

Ide kattintva tudsz jelentkezni a képzésre!