Kapcsolat

Szeretjük a jó sztorikat!

Egy marketingesekkel, reklám és -kommunikációs szakemberekkel teli online játszótérre érkeztél.

Vannak köztünk szövegírók, PPC expertek, kreatívok, piackutatók, péeresek, grafikusok, stratégák, kampány és -brandmenedzserek, SM szakértők, rendezvényszervezők az ügynökségi és a megrendelői oldalról egyaránt.

Ami közös bennünk: valamennyien imádjuk a szakmánkat és tele vagyunk jobbnál-jobb sztorikkal.

 

Jó, hogy Te is itt vagy!

Kipróbálnád magad vendégszerzőként? Mesélj, sztorizz a marketingtitkok blogon!

Írj a kedvenc kampányodról, vagy a legemlékezetesebb reklámról, amit valaha láttál. Írj  arról, hogyan látod a szakmád kihívásait és mi az, ami megdobogtatja a szívedet! Bemutathatsz bevált eszközöket, best practice-okat, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogyan látod az ügyfél-ügynökségi viszonyt.

Mi készen állunk arra, hogy tanuljunk Tőled 🙂

Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot:

Vigyázunk az adataidra, azokat senkinek nem adjuk tovább.

 

A marketingtitkok blog szerkesztői:

Kiss Csaba marketingkommunikációs szakértő, reklámszakember. 2007 óta foglalkozik nagyvállalati integrált marketingkommunikációval, reklámtervezéssel és online marketinggel. A reklámtörténet szerelmese, amely egyszerre bölcs tanító, hobbi és inspirációs forrás számára. 2016-ban online kreatív játszótérként álmodta meg a marketingtitkok blogot, amelynek azóta is szerkesztője és szerzője. 2018-tól a METU Executive MBA digitális marketing szakának oktatójaként viszi tovább Sas István hihetetlenül gazdag szakmai örökségét és szellemiségét.

Csaba írásai a marketingtitkok blogon I Email I  Linkedin I Facebook

 

Tóth Andrea gyakorlat-centrikus, összetett logikai-, és problémamegoldó gondolkodásmóddal rendelkező “kettős ügynök”, aki közel 15 esztendős reklámügynökségi tapasztalattal a háta mögött “állt át” a megrendelői oldalra. Pályája során vezető hazai reklámügynökségeket (többek között a Republic Group-ot, a Café Csoportot és a Mediatort) erősítette PR-esként, rendezvényszervezőként, majd pedig Senior Account Manager-ként. Néhány éve a megrendelői oldalon kamatoztatja munkatapasztalatát: stratégiát alkot, integrált kampányokat tervez és menedzsel.

Andi írásai a marketingtitkok blogon I Email I Linkedin I Facebook