Kapcsolat

Szeretjük a jó sztorikat!

 

A marketingtitkok blog szerkesztői:

Kiss Csaba lelkes és kísérletező marketing szakember, a reklámtörténet szerelmese. Szabadidejében (amikor éppen nem a blogot szerkeszti) szívesen rajzol és régi, szeretgetős reklámokat gyűjt. 2017-ben online kreatív játszótérként álmodta meg a marketingtitkok blogot, amelynek azóta is szerkesztője és szerzője. 2018 és 2021 között a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Executive MBA digitális marketing szak oktatójaként Sas István Reklám és kreativitás kurzusát vitte tovább.

Csaba írásai a marketingtitkok blogon I Email I  Linkedin I Facebook

 

 

Tóth Andrea gyakorlat-centrikus, összetett logikai-, és problémamegoldó gondolkodásmóddal rendelkező „kettős ügynök”, aki közel 15 esztendős reklámügynökségi tapasztalattal a háta mögött „állt át” a megrendelői oldalra. Pályája során vezető hazai reklámügynökségeket (többek között a Republic Group-ot, a Café Csoportot és a Mediatort) erősítette PR-esként, rendezvényszervezőként, majd pedig Senior Account Manager-ként. Néhány éve a megrendelői oldalon kamatoztatja munkatapasztalatát: stratégiát alkot, integrált kampányokat tervez és menedzsel.

Andi írásai a marketingtitkok blogon I Email I Linkedin I Facebook

 

 

Jó, hogy itt vagy!

Egy marketingesekkel, reklám és -kommunikációs szakemberekkel teli online játszótérre érkeztél.

Vannak köztünk szövegírók, PPC expertek, kreatívok, piackutatók, péeresek, grafikusok, stratégák, kampány és -brandmenedzserek, SM szakértők, rendezvényszervezők az ügynökségi és a megrendelői oldalról egyaránt.

Ami közös bennünk: valamennyien imádjuk a szakmánkat és tele vagyunk jobbnál-jobb sztorikkal.

 

Kipróbálnád magad vendégszerzőként?

Mesélj, sztorizz a marketingtitkok blogon!

Írj a kedvenc kampányodról, vagy a legemlékezetesebb reklámról, amit valaha láttál. Írj  arról, hogyan látod a szakmád kihívásait és mi az, ami megdobogtatja a szívedet! Bemutathatsz bevált eszközöket, best practice-okat, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogyan látod az ügyfél-ügynökségi viszonyt.

Mi készen állunk arra, hogy tanuljunk Tőled 🙂

 

Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot:

    Vigyázunk az adataidra, azokat senkinek nem adjuk tovább.